Jullov

Nu har jag varit ledig i sju dagar (jullov), och det känns väldigt bra, jag mår inte ett dugg dåligt över att behöva jobba två dagar för att sen vara ledig fem till.. för att jobba en och vara ledig fyra. Det känns rätt bra om jag får säga det själv.
 
Under min ledighet har jag haft flertalet körlektioner, och så har jag försökt att plugga så mycket teori som möjligt. I fredags hade vi minijul med tjejerna, mysigt! I lördags så var jag hemma hela dagen, städade och så, innan vi åkte till min farbror och faster och fikade med dem+mina kusiner och min kusins kille. I söndags var jag på stan en stund med Karin, sen åkte jag hem och firade jul med min äldsta storasyster och hennes familj, då de inte skulle vara med oss på julafton. Och självklart uppesittarkväll och bingolotto med familjen, innan jag fick skjuts till min fina. I måndags, på självaste julafton, så vaknade vi vid åtta, bytte julklappar och så. Jag fick jättefina örhängen och halsband, och en liten fin bil, inte riktig såklart. Sen åkte vi till Teros föräldrar för julfrukost, trevligt trevligt, och sen fick jag skjuts hem till familjen för att fira jul, vi avslutade kvällen med spel och skratt med fabror, faster och kusin. Jag har haft noll förväntningar för denna jul, och noll julkänslor.. Och ändå fick jag en riktig toppenjul! Jag är så oerhört nöjd med allt!
 
I tisdags var det juldagen, partykvällen.. Vi började med middag hemma hos Karin, och sedan förfest hos Johanna och Magnus, sen tog vi oss till Berget där iallafall jag hade jättekul, träffade jättemycket gamla bekanta som jag inte träffat på länge! Sen var det rätt mycket minus att de inte hade någon koll alls i garderoben, tappade bort jackor, sträckte man fram tre brickor så ville de bara hämta en jacka och så, men överlag så är jag nöjd.
 
Igår låg jag i soffan hela dagen och pluggade körkort. Börjar närma mig slutet nu.. och jag hoppas verkligen att det kommer att gå bra..
 
Imorgon ska jag träffa Sara efter jobbet, lite kvalitetstid behövs.. Och på lördag ska jag, Tero och två av systrarna med killar iväg och köra gocart. Det ska bli jättekul!
 
På måndag är det nyår, som ska firas hemma hos Marco, Teros bästa vän. Det ska bli jättekul verkligen!
 
Nu har ni fått lite update om vad som händer i mitt liv..
 
Ha det bäst! Kram!

Bloggtips - blödiga läsare varnas

Tittade runt på lite bloggar i vanlig ordning, och på Pernilla Wahlgrens blogg hade hon skrivit om och länkat till den här bloggen http://minbebis.com/blogg/helena76/ Bloggen tillhör en kvinna som förlorade sin lilla 7-åriga flicka i en drunkningsolycka i familjens pool i somras, och som skriver om sin sorg på sin blogg. Samtidigt som hon kämpar med sorgen efter sin dotter så kämpar hon för att finnas till för sina fem barn som är i livet.

När nåt är annorlunda..

Nu ska jag strax stänga ögonen och sova. Själv. I min egen säng. Efter att ha sovit borta, men bredvid och nära i en vecka så är det såklart en annorlunda känsla att behöva sova själv. Nu dröjer det en vecka tills jag får träffa mitt gos igen. Men jag har hört att det är bra att sakna. Dock infann sig saknandet så fort jag stigit ur bilen imorse. Men jag har en fullplanerad helg och fullplanerad vecka, så tiden kommer flyga förbi till nästa fredag, fort som en raket! :)

Imorgon blir det dop för lilla Freja, ska bli trevligt. Det äger rum i min "barndomskyrka", där jag själv döptes, där vi alltid gick med skolan, där jag konfirmerades. Jag har många fina minnen från den kyrkan, och trivs i den, även fast jag inte är så kyrklig av mig.

På kvällen imorgon ska vi fira fina Fellan som fyllt år. :)

På söndag ska jag vara hemma hela dagen och plugga körkort. Eventuellt ska jag även baka något, det visar sig! :)

Stora kramar till er alla! :)

Här är en härlig bild!




RSS 2.0