Update!

Jag är så oerhört dålig på att uppdatera så att jag skrämmer mig själv..
 
Sist jag uppdatera så meddelade jag er bara om körkortet. Jag är så oerhört nöjd och stolt att jag tog både teorin och uppkörningen på första försöken. Efter att ha haft 26 körlektioner och kört kanske fem gånger med pappa, så säger de att jag är körduglig. Men då jag varken har haft tid eller velat åkt ut med bilen när det är mörkt så har det inte blivit av att jag kört något än efter att jag tog körkortet, men mamma och pappa åker utomlands en vecka snart, och då får jag lov att låna bilen av dem.
 
Annars händer faktiskt inte så mycket, jag letar efter ett jobb närmare Södertälje, för nu har jag tröttnat rejält på restiden, att åka till och från jobbet ca femton timmar per vecka är inte så roligt som det låter. Många tänker att det är ju bara att sitta på tåget, men det är mer ansträngande än så, hålla koll på om tåget går i tid, tankarna som går att "hinner jag med nästa tåg nu?" eller "kommer min buss vänta in tåget?", och det finns annat man kan spendera sin fritid med än att åka tåg, jag får ju liksom inte betalt för att åka till och från jobbet. Så nu är det 'projekt hitta nytt jobb!' som gäller.
 
Med bowlingen går det sakta men säkert bättre, tränade jättebra i förra veckan och i lördags var jag reserv i a-lagets match, men de andra spelade så pass bra att jag inte behövde hoppa in. Igår spelade jag med c-laget, vi mötte ett lag som var en man kort, och tur var väl det, annars hade vi inte vunnit.
 
Nu ska jag laga lite mat till familjen. Får hoppas att det inte dröjer lika länge tills nästa gång jag skriver.
 
Puss
 
 

Det där rosa kortet! ;)

Ska skriva mer en annan dag, men just nu orkar jag faktiskt inte.. Tänkte bara meddela, om ni missat det, att....
 
JAG HAR TAGIT KÖÖÖÖÖÖÖÖRKORT!!!!
 
Jag är så nöjd med allt just nu!! Nästan.. Men det kommer ordna sig det också, bara jag ger mig tusan på det! ;) 

Wzup!?!?

Sen sist så har det hänt lite. I fredags (förra veckan) så åkte jag till stan efter jobbet och träffade Sara för en middag ute på stan. Vi åt jättegott och hann med att prata väldigt mycket. Sen åkte jag till Tero, äntligen! I lördags så åkte vi till bolaget och laddade upp inför nyår, sen var vi på stan en sväng, innan vi åkte hem till mina föräldrar. Efter en stund här hemma så åkte vi upp för att köra gokart med mina systrar med respektive. Jag körde självklart sämst, hade inte väntat mig nåt annat, alla andra hade självklart jättekul åt det! Men jag bjuder på det.. :)

I söndags satt jag hemma hos Tero och pluggade hela dagen medan han var iväg med Andreas och Berenice och handlade inför nyårsafton. Och i måndags åkte jag upp till Sumpan för att kolla när fina vänner tävlade i bowling. Sen åkte jag med syster plus kille till Tero där jag började göra mig iordning för kvällen medan Berenice och Åsa fixade maten för kvällen. Vi åt världens godaste trerättersmiddag, sen gick vi ner till Marco där festligheterna fortsatte. Jag hade en underbar nyårsafton med min kärlek och andra underbara människor. Vi var hemma vid halv fem ungefär.
 
Tisdagen innehöll inget speciellt att skriva om, låg i sängen halva dagen innan jag promenerade hem en sväng. Och i onsdags så hade jag körlektion, och resten av dagen och kvällen spenderade jag pluggandes, och pluggandet fortsatte även igår då jag var hemma från jobbet tack vare en förkylning jag åkte på i helgen. Igår eftermiddag hade jag en körlektion till, och sen tog jag mig till Tero och blev bjuden på god mat innan vi kollade på en gammal favorit, Ladder 49, med en av mina favoritskådespelare Joaquin Phoenix i huvudrollen. 
 
Idag har jag haft körlektion och sedan åkte jag upp till stora staden där det var dags för del 1 i det största i mitt liv just nu. KÖRKORTET!! Så idag var det dags för teoriprovet, jag var så oerhört nervös innan att jag trodde jag skulle ramla ihop. Men jag klarade det!! Med marginal också! Nöjd är bara förnamnet av vad jag är!!
 
Det bästa som har hänt sen sist jag skrev är ju att Tuva äntligen kommit till världen! Igår förmiddag såg hon ljuset första gången. Tuva är alltså dotter till en av mina bästa vänner, Mikaela och hennes Anders. Jag är så glad för er skull och ser fram emot att lära känna Tuva! Hon är så fin!! <3
 
Nu är det dags för mig att ta en dusch för att sen sova min skönhetssömn.
 
Ha en underbar helg alla fina! <3
 

YES!!!




RSS 2.0