Utkast: Nov. 22, 2012

Såg just en tatuering som känns så himla perfekt. Texten "Det ordnar sig" på handleden. Tåls att tänka på!

Don't you worry child!

Nu sitter jag på jobbet och väntar på att klockan ska bli ca 8.20, då är vi ett gäng som ska iväg på introduktionsdag, det är vi som nyligen blivit tillsvidareanställda som ska få lära oss mer om företaget. Det blir säkert jättekul tror jag. Efter det ska jag ner mot sumpan till Subway, där ska jag träffa Anna, Kalle, Magnus och kanske Helena och hennes syster, vi ska äta innan vi drar vidare till Friends Arena och dansar rövarna av oss till Swedish House Mafia. Jag har en huvudvärk som försöker förstöra min klockrena dag, men jag ska göra allt för att motverka den! :)

Ha en underbar torsdag mina vänner!
Imorgon är det fredag!! :)

Puss

Äntligen..

Har försökt att uppdatera ett par gånger, men det har verkligen inte funkat. När jag har försökt på mobilen så har jag varit för ivrig och tryckt på tillbaka-knappen en gång för mycket, och då har allt raderats.. Och när jag försökte på datorn så var jag för långsam så att jag hann bli utloggad och ingenting sparades..
 
Det händer rätt mycket i mitt liv just nu, positivt såklart. Och jag är glad, mina närmaste vänner vet varför, vill ni andra veta så är det bara att ni hör av er. Lite nyfikna får ni ändå vara. :)
 
På jobbfronten är det väl lite smått osäkert, det uppdraget vi har just nu är på väg bort från oss, men vi hoppas på annat som kan få oss sysselsatta om dagarna.. Håll tummarna för oss!
 
Den här helgen har vi haft besök av våra vänner från Helsingborg. Det har varit en toppenhelg, och vi har hunnit med massor. Nu har de åkt hem och jag gör mig iordning för att fara till Kurran på myskväll och sleepover.
 
 
På återseende!
 
Puss Millie

RSS 2.0