Röd dag = arbetardag!

Hade tänkt att jag nån gång skulle få tummen ur och börja med lite bättre bilder i bloggen. Men mitt öga har fuckat ur, att jag vägrar både smink och linser, det gör att jag ser förjävlig ut, det positiva med att inte ha linser då gör att jag slipper se eländet.. ;)

Jag har fått nån inflammation i ögat, eller så är det ett sår, jag vet inte riktigt. Jag har köpt ögongel som ska vara bra, så jag hoppas det går över snart. :)

Imorse var jag uppe kl 05.15, min mamma var underbar och körde mig till tåget som gick 05.42, sen efter en språngmarsch på T-centralen så att jag hann med tunnelbanan, så var jag på jobbet redan 06.40. Helt otroligt! :) Ibland har man tur. Vi har alltså jobbat idag, vi blev beordrade att jobba, då vi har alldeles för mycket att göra. Och våra mål varje dag är 150 ärenden i utlands-kön och 750 i svenska-kön, och när jag tittade vid 16.30 så hade vi gjort ca 380 i utlands-kön och exakt 1000 st i svenska-kön. Jag är otroligt stolt över mig själv och mina kollegor efter en otroligt lång och produktiv dag! Tio timmar skrapade jag ihop! :)

Imorgon fortsätter vi i samma tempo!

Nu ska jag hem och få mat! :)

Trevlig kväll mina vänner! :)


Bowling

Jag har alltså bestämt mig för att fortsätta bowla, jag har fått mersmak och jag gillar folket. Slutspelshelgen drog ju sitt strå till stacken, jag hade så kul!! Och efter den helgen fick jag frågan om jag skulle fortsätta spela, och då gav jag svaret att om jag fick fast jobb skulle jag göra det, och fyra dagar senare fick jag det erbjudandet. Och samma dag hade vi ett tjejbowlarmöte, där vi pratade om kommande säsong.

Jag vill bli bra på det här, det kommer ta tid, man blir inte bra på en kafferast, men jag ska kämpa. Jag vill ha en hobby, jag vill ha något att göra på fritiden, någon tid att bara tänka bort allt onödigt! :)

Så nu ska jag satsa, jag ska köpa nytt klot, har bett Micke hålla koll efter ett snyggt bra klot åt mig.

Så nu får ni komma och heja på mig när jag spelar! Kommer bara spela i lag kommande säsong, sen om jag blir bra så kanske jag spelar tävlingar säsongen efter. :) Så Sumpans bowlinghall är det som gäller i höst och vår! :)


Tillsvidareanställning

ÄNTLIGEN!..som Gert Fylking skulle sagt!

Hela den här våren har jag gått med en oro i magen, om jag ska få en tillsvidareanställning eller inte, eftersom jag i sommar kommer upp i två år arbetad tid på detta företag. Och de har varit lite smått bråkiga om det innan, så jag har kollat upp mina rättigheter och gått med i facket, allt för att ha ryggen fri. Så har jag mailat till min chef och ställt frågan, fick svaret att hon skulle kolla upp det, efter en månad utan svar på min fråga så upprepar jag frågan, och får då svaret att vi ska kallas till ett möte under veckan. Man blir ju lite nervös när vi är fem stycken som kallas till samma möte, vi fem är de som kommer upp i två års arbetad tid i sommar. Men jag pratade med facket innan och de sa åt mig att vara lugn, och att allt skulle gå bra. Så jag gick in på mötet med vetskapen om vad vi skulle erbjudas, en tillsvidareanställning, för det är vad de måste erbjuda oss.

Den här veckan ska vi ha enskilda möten och gå igenom formalia. :)

Vet inte när tillsvidareanställningen börjar än, men jag hoppas att det blir snart. :)

2012 är mitt år! :)


Min 23:e födelsedag!

I tisdags fyllde jag så mycket som 23, känns konstigt att säga det efter att ha sagt 22 i ett år.

Fick många grattishälsningar både via sms, samtal och facebookinlägg, och jag är så himla tacksam för de alla!

Gick ut och åt lunch på Åhlens med tre fina kollegor, lite för att "fira". Sen fick jag även fika på eftermiddagen av mina kollegor, och en liten present! En bok med snapsvisor, vet inte vad de har för syn på mig egentligen. ;)

Efter jobbet åkte jag hem till Kärrtorp, och firade med pommes, buffalowings och bea. Sen städade jag och packade, jag kan ärligt säga att det var min ensammaste och tråkigaste födelsedag någonsin. Det var det som avgjorde att jag verkligen ville flytta hem så snart som möjligt.

Det var min 23:e födelsedag, den var inte så mycket att hänga i julgranen, men 2012 är ju mitt år, så vad gör det? :)


Slutspel i Jönköping

Nu ska jag försöka komma ihåg vad som hände under helgen, det är inte det lättaste kan jag lova, men jag gör ett försök.. :)

Vi åkte tidigt på fredagsmorgonen, och eftersom alla mina arbetskollegor ändå visste att jag skulle iväg på en galen partyresa så bestämde jag att jag behövde öppna första cidern innan jag passerade jobbet, bara för att ha det gjort. Efter 1h och 15 minuter så hade jag fått i mig 3 cider och en halv öl, och då var klockan inte ens halv tio.. ;)
Det var en galen bussresa, jag skrek tydligen, men det skiter jag i, huvudsaken är att jag hade kul! :)

Vi kom fram till Jönköping vid lunch, och vi softade lite, vid åtta på kvällen var det dags för första matchen, Sumpan mot Stureby, vilken Sumpan tyvärr förlorade.

I lördags så var det match igen vid ett ungefär, en match mot Kulladal som gick helt i Sumpans väg, slutade med vinst. :) sen var nästa match vid halv sju, mot Team Pergamon, som avslutat säsongen som serieettor, det var en väldigt jämn match, och tyvärr föll Sumpan på målsnöret, och förlusten i den matchen innebar en bronsmedalj, och ingen finalmatch. Tråkigt, men då dränkte vi sorgerna i alkohol istället.. ;)

Det var party på ett hotellrum, tills väktaren kom, då flyttade vi till ett rum två dörrar bort istället. Det var härligt folk och glad stämning. Jag och min roomie Anna gick och la oss vid tvåtiden ungefär.

Vaknade jättetidigt på söndagen, gick ner till frukosten vid nio, satt där med allt folk och snackade skit. Sen var det bara upp och packa sina saker innan vi skulle åka hemåt. Det var en nästan lika galen bussresa hem, men inte för mig, jag höll mig till CocaCola.

När vi kom tillbaka till Sumpan så satte vi oss på Greens och käka och drack, efter fyra timmar där så gick vi till O'learys och där stannade jag bara i en timme.

För att sammanfatta helgen så var den kanon, jag gillar Sumpanfolket, och det är också det som fått mig att bestämma mig för att stanna kvar i Sumpan och satsa på bowlingen.

Tack för en bra helg! :)

https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3518557/images/2012/pic_202502916.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3518557/images/2012/pic_202502916.jpg" class="image">


Dålig update!

Nu har jag uppdaterat dåligt. Men eftersom jag numera är Södertälje-bo igen så kommer jag ha långa perioder på tåget, och hoppas då kunna få ner i skrift vad som hänt på sistone. Här är ett smakprov på vad som hänt. Slutspel i Jönköping, födelsedag, tillsvidareanställning, bestämt mig för att fortsätta bowla, flytta hem, födelsedagsfika, födelsedagsförfest+utgång+efterfest, födelsedagsbrunch.

Som ni ser så händer det massor runt mig, och mer kommer att hända. Men nu ska jag sova! Godnatt och sovgott! Puss på er!! :)


Jkpg!

Vaken tidigt, och skönt nog utvilad. :)

Igår åkte vi till Jönköping, en galen resa, då jag innan lunch redan fått i mig 3 cider och 3 öl. Men ändå blev jag inte så himla full. Visserligen så drack jag inte så mycket när vi kommit fram, utan jag fick bara i mig en Strongbow på hotellet. Men eftersom jag åt som en kratta så mådde jag inte så bra. Jag åt en yoghurt innan vi åkte och pommes på Sibylla på eftermiddagen. Så när vi kom tillbaka till hotellet efter matchen så mådde jag så sjukt dåligt, dundervärk i huvudet och galet illamående, plus att det kändes som att jag var på en båt och allt gungade. Så jag tog en lång dusch och la mig och vilade, tills min roomie kom och frågade om jag skulle med och äta. Då gjorde jag det, sen när vi kom tillbaka så mådde jag något bättre, och vi låg och pratade ett tag innan vi släckte och sov.

Idag när jag vaknade var yrseln borta, men nu är jag hungrig igen, så om fem minuter ska jag väcka min roomie och så ska vi klä på oss och gå ner till frukosten. :)

Idag blir det två matcher, och de SKA Sumpan vinna, det finns inget annat!

Ha det bra vänner! :)


Taggad brud!

Jag är sugen på cider och klockan är 7.20.. Haha! Idag kör vi! Grönt är skönt!


Torsdag!

Igår var ingen toppdag som jag skrev. Men det blev bättre, tog en promenad på eftermiddagen med mina fina kollegor, vi har börjat göra det varje eftermiddag. Det är helt underbart, istället för att gå från stol till stol på fikarasten, så tar vi en tjugominuterspromenad och får frisk luft. :)

Sen efter jobbet så åkte jag och Kristoffer till mig, lagade pannkakor som vi åt med grädde. Sen kollade vi på tv hela kvällen och sen sov Kristoffer över. Det gjorde att jag vaknade tidigt, och kom till jobbet redan kvart i åtta. Bara bra!

Nu är jag hemma hos Kim, inatt sover vi här. För imorgon är det daaaaaags! :)

SLUUUUUUTSPEL!


Låt mig va!

Idag är inte min bästa dag, mår inte dåligt eller nåt. Mitt humör är bara inte på topp, och jag som brukar vara rätt sprallig av mig, är istället tillbakadragen och knäpptyst, jag vill inte säga ett ord om jag inte har nåt att säga. Däremot så får jag frågan om jag är sur, och är det något som gör en sur så är det den frågan. Inom mig går tanken att svara "Nej jag är inte sur, jag vill bara att ni lämnar mig ifred!" Men det funkar ju inte riktigt, så jag försöker hålla mig på min kant istället.. Återkommer när humöret känner att det går..


När döden är för nära inpå.

Livet tar lätt nya vändningar, och vi måste ta vara på tiden vi har med varandra.

I söndags hamnade hela Södertälje i sorg. En ung tjej hade somnat in. En tjej som jag tyvärr inte lärt känna, men vi har gemensamma bekanta. 24 år gammal, en liten son, ett giftermål på gång och ett nybyggt hus med snar inflyttning. Där kan man säga att livet tog en ny vändning för vänner och bekanta. Mina tankar är hos familj och vänner som har det svårt just nu.

Jag ber er alla att ta hand om varandra, gå aldrig och lägg er osams!

 

Vila i frid!


En onsdag som är en måndag som är en torsdag?

Man blir ju lagom snurrig när de slänger in lediga dagar så här mitt i veckan. Igår var en fredag fast det var en måndag. Och eftersom jag är ledig på fredag så blir torsdag en fredag för mig, fast det bara är tisdag. Snurrigt? Ja då förstår ni vad jag menar.

I helgen är det nämligen dags för det som vi bowlare, jag ger mig tillåtelse att sålla mig till den gruppen, har längtat till väldigt länge. Nämligen elitseriens slutspel, då de fyra bästa lagen gör upp om guldet, och de bästa lagen just nu i Sverige är Team Pergamon, Kulladal, Stureby och *trumsolo* Sundbyberg! Då åker vi ner ett gäng supportrar och hejar fram dem till guldet. Detta år spelas finalspelet i Jönköping, vilket det också gjordes för två år sedan, och då kammade Sumpan hem den ädlaste medaljen, och nu hoppas vi på en repris. Jag är supertaggad inför detta, då jag inte varit med förut utan bara fått höra hur kul det är. :)

Nu ska jag sova, för imorgon blir det upp tidigt så jag kommer hem tidigt, kvällen ska spenderas på så vis att min bästa Kristoffer ska komma förbi på Gleekväll/sleepover/fun-night! Jag ska även hinna med att packa inför helgen!

Puss&Kram!

 


Detta har hänt

Har legat i soffan ikväll och kollat på Humorgalan, man blir ju lagom berörd av att se det. När jag får ordning på min ekonomi ska jag se till att bli världsförälder och skänka 100 kr i månaden, det är bara jobba en timme extra så har du den kostnaden löst. :)

I fredags så åkte jag hem efter jobbet, låg hemma och kollade på tv hela kvällen, mitt älskade Let's dance bland annat. I lördags så städade jag halva dagen, sen började tjejerna rulla in. Vi hade nämligen återträff med mina gamla gymnasieklasskompisar. En underbar kväll där vi satt och pratade gamla minnen i flera timmar.

I söndags så låg jag i soffan i ett par timmar innan jag tog mig in till stan i vårvärmen och träffade min älskade vän Karin. Vi pratade ikapp oss om livet och sedan gick vi på bio, The Lucky One, en film som väckte känslor, både positiva och negativa. Efter filmen åkte jag hem och la mig i soffan igen, mestadels det jag gör nuförtiden.

Igår var det jobbdag, efter jobbet åkte jag till Södertälje. Hem till mina föräldrar där jag fick lite mat i magen. Sen åkte vi till Hagaberg, där vi såg en liten brasa. Efter det åkte vi hem till mina föräldrar där jag tyckte vi skulle se en film, det slutade som vanligt med att mamma somnade efter fem minuter och pappa somnade efter tjugo. Kul sällskap!

Idag har vi varit och kollat på en lägenhet åt mig i Södertälje, vi får se om jag tackar ja, den skulle vara tiptop, men det kanske är bättre att jag fixar körkort och sånt jag vill göra innan jag flyttar hemifrån på riktigt. Jag åkte hem framåt kvällen och nu ska jag strax sova för att morgondagen ska bli pigg och glad!

Ha det bäst kära ni! :)


Ny blogg igen!

Nu chockar jag er med ännu en ny blogg! Tröttnade på wp och kände att blogg.se är mer för mig, men det visar sig!

Anledningen till att jag inte använder min gamla blogg här är för att jag känner att den tillhör mitt förflutna och nu är det den "nya" Camilla som behöver visas. :)

Känn er välkomna! :)


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0