När ett hjärta krossas..

Har haft ont i hela kroppen sedan i måndags kväll, gråtit floder, undrat varför, svurit för mig själv, och allt har känts helt åt helvete..

Idag hoppas jag att jag får lite svar och mer klarhet i allting, men det kanske är att hoppas för mycket..

Jag vill tacka alla som hört av sig och visat att ni bryr er, och tala om för er att de få slag som mitt hjärta lyckas slå slår bara tack vare er.

Det här är det värsta jag gått igenom hittills i mitt liv, för första gången såg jag in i framtiden.. Men det var tydligen inte framtiden utan bara en illusion..

Ena stunden sitter jag och gråter, nästa stund frågar jag mig själv varför jag gör det.. :(

Återkommer väl med ännu ett osammanhängande inlägg snart igen.. Puss och kram!

121130-130225

Varje saga har sitt slut..

Jag ser allt i grått just nu.. Förstår knappt vad som händer.. Det gör ont i varje del av kroppen..

Jag är singel igen, och det känns allt utom bra.

Men jag är inte arg på Tero över huvudtaget, och jag vill inte att någon annan är det heller. Han är den finaste kille jag någonsin mött, och jag är glad att jag ändå fick 87 dagar tillsammans med honom.

Vi kommer försöka att vara vänner, och så får vi se om det funkar, annars får vi tacka för varandras tid i varandras liv.

Men så mycket som jag gråtit de senaste 16 timmarna har jag nog aldrig gråtit sammanlagt i mitt liv förut.. Och det kommer nya tårar när jag minst anar det..

Återkommer när jag känner att jag orkar..

Allting kan gå itu, men mitt jävla hjärta kan tydligen gå i tusen bitar...

Det har det precis gjort... :'(

Jag vill må bra!!!

Jag är så oerhört trött på att inte må helt bra. Senaste tiden har jag inte känt mig frisk för fem öre, jag vet att det är såna tider nu, men kan man inte få må bra någon gång. De senaste veckorna har jag haft ont i halsen, hosta, varit snuvig, mått illa haft ont i nacken och ont i huvudet. Just huvudvärken och nackontet har jag kopplat samman, därför var jag i fredags på Telge Rehab och min vän Anton som jobbar som kiropraktor. Han knäckte ryggen på två ställen och nacken på två ställen, dock är jag mörbultad fortfarande, och har fått en annan huvudvärk, men Anton sa att det är så första gången man är hos kiropraktorn, kroppen är ju inte riktigt van vid den sortens "misshandel".. så det går förhoppningsvis över imorrn eller i övermorgon.

Så nu ska jag försöka sova så att jag kanske kan ta mig till jobbet imorgon.

Godnatt och puss!

<3

Idag skulle du fyllt 52 år, men tyvärr blev du inte äldre än 50. Du vackra människa fick inte stanna kvar på denna jord längre än så.

Har nog aldrig träffat en person som var så omtänksam och brydde sig så mycket.

Idag saknar vi dig massor, och vi tänker på dina två vackra döttrar som finns kvar här hos oss.

<3

Arbetslös

Här inne ekar det tomt som vanligt. Mest för att lusten för att skriva är borttappad.. Det som hänt sen sist är väl att jag har sagt upp mig. Letar jobb i Södertälje med omnejd, kan tänka mig jobba upp mot Huddinge, men längre lär jag nog inte söka mig. Sa upp mig till störst del på grund av att jag är så oerhört trött på att resa tre timmar om dagen, det är inte okej för mig, jag blir trött, grinig och irriterad tack vare kollektivtrafiken. Sen är jag ju inte heller helt nöjd med mina nya arbetsuppgifter heller, så jag såg min chans.. Jag är 23 år, och har jobbat på samma ställe i närmare 3 år nu, jag vill och behöver utvecklas, och ser tyvärr inte hur jag kan göra det på mitt nuvarande jobb. Däremot är situationen lite speciell på mitt nuvarande jobb, eftersom vi tappar ett stort uppdrag, så jag har tre månaders uppsägningstid, men får gå tidigare om jag hittar ett jobb där de vill att jag börjar tidigare. Så hör ni någon som söker folk i Södertälje med omnejd så tipsa mig eller tipsa personen att jag finns tillgänglig! :)

Nu tänker jag sova, men lovar att vara tillbaka snart igen! :)

Puss!

RSS 2.0