Sen söndagskväll!

Jag lovade ett inlägg om vad som händer. Men får skjuta det framåt i tiden (imorgon hoppas jag). Nu behöver jag sömn. Har iallafall haft en toppenhelg helt enligt min smak. Vi fortsätter på samma sätt med en förhoppningsvis grym arbetsdag imorgon! :)

<3

Jag är tillbaka!

Just nu sitter jag på bussen till Mimmi. Ska träffa världens bästa tjejer! Love it! Kan säga att jag varit i en svacka, men nu är jag tillbaka och jag lovar att ni ska få ett inlägg om allt som händer. Nu kan jag iallafall tala om att jag mår sjukt bra! :D

Håll tillgodo!

<3

I love me

Det viktigaste i mitt liv är jag, ska alltid vara, kommer alltid att vara, speciellt nu. Ni andra kommer så nära efter som det går, men jag ska alltid vara min största och första prioritet. Jag lovar mig själv det, och måste följa det. Puss

Effektivisering av mina dagar.

Tror ni inte jag gjorde samma sak ännu en gång i söndags? Jag har för bråttom och för dåligt tålamod.. Nu sitter jag i bowlinghallen efter en tiotimmars arbetsdag. Dags för lite käk och sedan dags för träning. Imorgon är det jag som ska vara effektiv. Hinner aldrig med att träffa alla mina vänner annars.. Så imorgon går jag hem normal tid från jobbet, och träffar en kompis för middag, sen förbi en kompis som är i landet för ett par dagar. och sen träffa en till kompis och hänga resten av kvällen. Resten av veckan är i princip proppad.. Men jag gör mitt bästa. Numera är kalendern min bästa vän, planering så jag inte glömmer något.. :)

Det finns dagar då jag kryper in i kroppen och gömmer mig...

Jag orkar inte! Hade skrivit ett långt inlägg om vad som händer i mitt liv nu.. Och så trycker jag på fel knapp och allt försvinner..

Ni får en bild istället!




Lovely tuesday

Jag älskar kollektivtrafiken! Verkligen... inte..

Men nu gör vi det här till en bra dag! Jag önskar er detsamma!

Puss!

Magic monday

Jag är inte bra på att uppdatera regelbundet, det vet ni va?

Idag är det måndag igen, och en ny vecka är här, och till och med en ny månad. Galet vad tiden går fort när man har roligt.

I onsdags var jag och Stålis ju hos Mia och Freja! Och vilken söt liten prinsessa! Jättefin! <3

I torsdags var jag helt slut som artist, och hade ruggigt ont i halsen och hela kroppen, så jag gick hem nån timme efter lunch, sen låg jag hemma och tog det lugnt både torsdag kväll och hela fredagen.

I lördags mådde jag något bättre och åkte upp på bowlingmatchen jag hade inplanerad. Den gick bättre än väntat, och vi vann den matchen väldigt lätt. Sen på kvällen så passade jag på att följa med tjejerna ut på Berget, tog det dock väldigt lugnt och tog en taxi hem en stund före två. Jag hade ju match även i söndags. jag var helt slut, då jag inte somnat förrän efter tre, och gick upp klockan sju. Men jag tog mig upp till Solna där Jecca hämtade mig, sen så var det dags för matchen, och jag ökade ännu ett steg från föregående match. Nu börjar jag se resultat på min träning, och det är riktigt kul!

Sen åkte jag och Jecca och shoppade lite, det behövdes!

På kvällen var jag helt slut, fast jag somnade inte förrän vid halv elva iallafall, så är något trött idag.

Nu ska jag förhoppningsvis ut och övningsköra med pappa, sen blir det hem och vila.

Imorgon bitti har jag körlektion igen, och sen har vi möte på jobbet som jag måste ila till, hoppas att jag hinner!

Sen på kvällen är det bowling igen, träna träna träna!

På torsdag ska jag bowla med några på jobbet, vi blir dock inte så många, tråkigt! Men vi kommer nog ha galet kul ändå! :-)

I helgen har jag inga matcher, så ska försöka umgås med nära och kära. På lördag är det kalas i Hölö, och på söndag ska jag på brunch hos min fina vän! <3

Nu ska jag ringa pappa! Men ha det så bra tills vi hörs igen!

RSS 2.0