Tuffa tisdagar!

Tisdagar är mina tuffa dagar nu, i tre veckors tid åtminstone. Förra veckan, denna vecka och nästa vecka så här jag körlektion kl 7, sen ilar jag till jobbet för att vara där så tidigt som möjligt, jobbar tills min arbetsdag tar slut, då går jag till bowlinghallen, stoppar något i magen, sen tränar jag i två timmar, och efter det åker jag hem. :-) Är hemma runt halv elva.. så är hemifrån i 16 timmar.

Men det är värt att ha allt samlat på samma dag, då kan jag fokusera på att övningsköra med pappa, träna egen bowling, och vila upp mig.

Imorgon ska jag ta mig tid att träffa lite vänner, ska hem till Mia och träffa sötaste Freja för första gången, shame on me som inte varit där innan.. :-(

Ha en bra dag!

Bowlingsöndag

Nu är det dags för en dag fylld av bowling igen. Idag har jag en match, och jag hoppas så väl att det går bra. Jag behöver verkligen det! Sen efter min match så stannar jag kvar, eftersom grabbarna har hemmapremiär i eftermiddag. Det kan man ju inte missa. :-)

Då vet ni hur min söndag ser ut. Hur ser er söndag ut? :-)

Heja grönt!

Nu sitter jag i bowlinghallen igen, tjejerna spelar match. Det var på tal att jag skulle vara reserv, då en i laget var osäker på om hon kunde spela. Men det behövde jag inte. Så nu sitter jag här och hoppas att de vinner. Världens bästa gröna!

Kvalitetstid med min fina vän!

Nu sitter jag på bussen till finaste Kurran! Vi ska äta middag, kolla film och ta igen förlorad tid! Jag passar på ikväll då resten av helgen går till bowling. Ha en trevlig fredag och helg!

Lyckorus i kroppen

Slänger in ett inlägg nu innan det är dags att sova. Är fortfarande helt lyrisk över konserten med Takida som jag var på nu ikväll på Gröna Lund. De är ju bara för bra! Innan har jag gillat dem, och mest musiken som spelas på radio av dem, och låtarna som blivit "stora", men nu måste jag lyssna på alla andra låtar av dem också. Jag blev verkligen frälst av dem ikväll. Och under en låt, har för mig att det var Curly Sue, inte helt säker, så blev jag så himla berörd, av stämningen, av Roberts magiska röst, och musiken, att det kändes som att jag skulle börja gråta av glädje. Allt var så fint, där stod jag en småkylig september-kväll och bara mådde så himla bra. Jag har inte så många "idoler"/favoriter, då jag är lite av en allätare när det gäller musik, men främst efter att Stiftelsen dök upp, och Robert åter igen frälste mig med sin underbara röst, så är han min stora idol, och Takida och Stiftelsen har blivit två av mina favoritband. Nu längtar jag tills mitten av nästa vecka då Stiftelsen släpper sitt album. Hörde även att Takida släpper en ny låt i nästa vecka också. Nej, nu ska jag försöka somna till Takida. Godnatt älskade vänner! <3
 
 

Ännu en bra låt..

Nu har jag hittat en ny låt som jag hittade idag och den fastnade direkt.
 
Petra marklund – Händerna mot himlen

Bloggdesign

Nu är det dags att jag gör om min bloggdesign, jag gillar den jag har nu, för att den är så pass enkel. Men jag vill ha något mer, något som skriker Milla..
 
Är det någon som kan tänkas hjälpa till med detta? :)

Sömn

Det kan vara svårt att känna sig utvilad, och så himla svårt att ta igen förlorad sömn, dock så tror jag att man ändå kan göra det. Jag tror inte att man, om man ena natten sovit fyra timmar, kan ta igen det genom att sova tolv timmar nästa natt, utan kroppen behöver tid för att komma tillbaka. Så har man sovit fyra timmar en natt så kanske man behöver sova en timme extra i några nätter för att komma tillbaka till fas. Jag har inte testat detta själv, men skulle kunna tänka mig att det är så kroppen på något sätt funkar. Jag börjar känna mig utvilad, inte för att jag har sovit så många timmar som jag egentligen borde, utan att jag fått sova i lugn och ro.

Igår märkte jag direkt när jag la mig ner att jag skulle få problem att somna, jag var alldeles för uppe i varv, både i kroppen och i huvudet. Och med tanke på att jag hade huvudvärk, så tänkte jag att det kan vara bra och ta en värktablett, för att få lugn och ro i kroppen, så det gjorde jag, och jag somnade relativt fort efter det. Och jag sov väldigt gott inatt faktiskt.

Nu ska jag jobba i massor av timmar innan jag får åka hem till min lugna vrå. Ikväll blir det väldigt lugnt, eventuellt om jag ska ta ut pappa så jag får övningsköra lite, det skulle bara göra gott.

Imorgon skulle jag gå på Takida på Gröna Lund var tanken, men jag känner lite nu att jag kanske inte orkar det, så kommer nog gå ner i bowlinghallen och träna nån timme istället. Vi får se hur jag gör.

I helgen blir det bowling som sagt, systers match på lördag (eftermiddag var det visst), min match på söndag förmiddag och killarnas match på söndag eftermiddag. Blir en helg i Sundbyberg...

Ha en bra dag!

Ett hektiskt liv

Fullt upp kan man kalla mina dagar just nu.. Med bowling, jobb och övningskörning.. Jag jobbar ju 40 timmar i veckan. Utöver det så ska jag hinna träna bowling minst en gång, helst två. Jag ska gärna hinna ha en körlektion med trafikskolan, och sen gärna hinna köra med pappa 2-3 gånger i veckan. Och på helgerna är det bowlingmatcher, är det inte jag som spelar så är det mina lagkamrater, eller grabbarna. Och man måste ju stötta sina lagkamrater.. Det blir inte så mycket tid över som ni märker. Jag gör mitt bästa för att hinna med att träffa familj och vänner. Men ibland går det inte ihop. Därför försöker jag fixa körkortet, för då har jag en mindre sak att tänka på. Och tänk vad skönt sen när jag har det. Jag längtar ihjäl mig!Hoppas ni har överseende med att jag inte har så mycket tid över till er mina vänner. Men jag tänker på er hela tiden, och finns alltid här för er, för jag vet att ni alltid finns där! <3
 
 
 
 
 
 

Min favoritlåt!

Ingen kan ju ha missat min favoritlåt. En låt som ger mig värme så fort jag hör introt, och glädje genom hela låten. Jag älskar denna låt!

http://open.spotify.com/track/6b8iBwOw4dATCDGJ9EdljP

Välkommen till mitt liv, Rosacea!

Om ni tror att rosacea är en person eller något som jag har döpt till det, så tror ni fel.. Rosacea är den jobbiga kroniska hudsjukdomen som har satt sig på mina kinder.. Det som gör att det ser ut som att jag har massa finnar på kinderna, eller att jag har rodnat väldigt mycket. Har haft det i drygt två månader, kan ha varit längre, men det är så länge sen jag uppmärksammade det. Så i tisdags ringde jag och bokade en läkartid hos en hudläkare. Och idag var det dags, så jag åkte upp till Sophiahemmet och gick till hudmottagningen. Fick träffa en jättebra läkare, som förklarade allt väldigt bra. Och han skrev ut krämer som jag ska smörja kinderna med under olika tillfällen. Rosacea är en sjukdom som aldrig försvinner helt, den kan hålla sig undan i några månader upp till flera år, och sedan komma tillbaka. Det känns skönt att ha ett svar på vad som stört mina kinder, då jag känt att det inte är som det ska. Men jag får lite ont i magen när jag tänker att jag ska behöva ha detta hela livet.. Då tänker man ju alltid "Varför jag?"

Nej, rosacea är ingen välkommen gäst i mitt hem och min kropp iallafall..

Fredag

För det första måste jag säga grattis till blogg.se som äntligen skaffat fram en app för Android-telefoner. Hur lång tid tog det efter iPhone-appen, ett halvår, ett år? Nu är den iallafall här. Nu kanske jag kommer igång med bloggningen igen, den här ju legat på is ett par månader, främst för att jag knappt sitter framför datorn.Idag är jag ledig, skönt! Fast gick upp vid klockan sex imorse ändå. Nu sitter jag på tåget mot Stockholm, som så många gånger förr. Jag måste förbi Sophiahemmet en sväng och passar på att åka upp lite tidigare och kika lite i affärer. Som säkert de flesta märker så öser regnet ner idag och det är riktigt kallt, det märkte inte minst jag då jag imorse var ute när det regnade. Så inför min tripp till storstan så fick mina nya gummistövlar åka på, de köpte jag i förra veckan för ynka 99:- på Rusta, ett litet pris att betala för att slippa bli blöt om fötterna. Fick även bli vinterjackan idag. Lite skillnad från imorse när jag var ute och hade skinnjacka och converse på mig..I helgen är det bowling som gäller, bowling i massor. Har en match på söndag, och nu imorse så fick jag sms om jag kunde hjälpa ett annat lag på två matcher imorgon. Så om dom inte hittar någon som kan spela då så får jag hjälpa dom, vilket innebär tre matcher denna helg. Jag har ju köpt mig ett nytt klot, och det är ju bara bra om jag spelar in det, så jag lär känna det ordentligt.
 
 Här är min nya pärla! Fin va?
 

RSS 2.0