Moodswings deluxe!

Humöret bara svänger hej vilt..

Har funderat nu på morgonen vad jag kanske kan tänka mig att göra av mitt liv.. Inget känns helt klockrent..

Pluggade till konditor på gymnasiet, pluggade ekonomi på komvux, sökte in till löneutbildning och kom in, men tackade nej.. Inget av detta jobbar jag med.. Allt är så svårt. Vill hitta något som verkligen är jag, och som det ser ut nu så finns det inget jag kan tänka mig som jag verkligen skulle stortrivas med. Det är tråkigt, för man vill ju veta vad man vill med livet liksom..

Vilket är ert drömyrke?? :)


Myskväll och nationaldag

Hade tokmysigt igår hemma hos Kurran! Vi lagade mat, åt, pratade och så kollade vi på sista sista sista Despa-avsnittet, känns konstigt att det är slut nu, har aldrig kollat slaviskt på det, men jag har ju kollat när lusten faller in. Men nu är det lite slut va.. Sen kollade vi på The Vow, jättebra film! Efter den så gick vi och la oss och sov. Imorse blev det mysfrukost innan jag stressade iväg, blev upphämtad och åkte till Hölö, till syster med familj. Sen åkte vi till Sumpan och mötte upp lite folk på Golfängarna där det var nationaldagsfirande. Där var vi några timmar innan vi åkte hem igen.. Nu ligger jag i sängen och ska sova..

Godnatt kära vänner!


På ingång: Bästa kvällen!

Sitter på bussen på väg mot Karin. Det är dags för min födelsedagspresent. En myskväll med världens mysigaste bästisar! :) Ska bli bäst! Och Karin messade just att vi ska se på en film ikväll, en film jag verkligen vill se! Sa jag att de är mysigaste bästisarna man kan ha?? :)


I just wanna be happy..

So what if it hurts me?
So what if I break down?
So what if this world just throws me off the edge
My feet run out of ground?


Ibland så saknar jag känslan att bara vara glad. Ni vet när det känns som att allt bra bara glider förbi en och man hinner inte greppa tag i det. Jag vet att jag inte ska känna så, för jag har det bästa som finns. Jag har en familj som jag skulle kunna springa runt jorden för, världens bästa kompisar runt om mig, och ett jobb som jag faktiskt trivs på, med kollegor som får mina dagar att gå snabbare. Jag har även kläder att ta på mig varje morgon, även fast det ibland känns tvärtom. Jag får mat i magen varje dag, och behöver inte gå hungrig längre stunder. Jag har en säng att sova i, jag har ett rum att kunna stänga in mig i, jag har en altan där jag kan sitta varma sommardagar. Ändå kommer den där känslan att allt är jobbigt, tråkigt och jävligt. Jag tror att det har att göra med att jag jobbar mycket, och inte hinner leva mitt liv ordentligt. Nu är jag inne på min sjätte arbetsdag i rad, och när vi är uppe i sju så går jag hem och umgås med världens finaste bästisar! Myskväll deluxe! Längtar så att det gör ont i mig! <3

På onsdag ska jag hitta på något med min älskade systerdotter Vilja, funderar på om vi ska åka ut till hennes kusiner i Hölö, och bara dundermysa! :)

Andra planer för veckan är en eventuell AW på fredag i Sumpan, hoppas det blir något! :) Ska försöka boka in en frisörtid i helgen också, får se om det går. :) Sen ska jag som sagt servera på en 50-årsfest. :)

Ofta när jag känner den här känslan av att allt är kasst så brukar det räcka med att jag skriver av mig här i bloggen. Att få lite perspektiv över vad jag faktiskt har för något i mitt liv.

Så nu har klumpen i magen minskat litegrann.

Ha en bra dag finaste ni! :)


När blogglusten faller in..

Nu har jag inte bloggat på flera veckor, fy mig!

Dags för bättring..

Det har hänt mycket på senaste tiden, och jag kommer inte skriva om allt, jag kommer skriva om en del, och det kommer jag göra när jag får tid över. Just nu är det väldigt lite av den varan.

Men jag har gjort en ny egen header, bara för att ni ska veta vem som skriver i denna blogg.. ;)
Så jag kanske får lite blogglust av det..

Jag jobbar väldigt mycket nu, vi har väldigt mycket att göra, och har blivit beordrade övertid nu i en dryg vecka till. Det innebär att jag jobbar idag och imorgon, för att få det överstökat liksom..

Så här ser mitt schema ut närmaste veckorna..

Imorgon: Jobb
Måndag: Jobb
Tisdag: Jobb, efter det är det äntligen dags för min myskväll med finaste bästa vännerna, det fick jag av dem i födelsedagspresent. ♥
Onsdag: Förhoppningsvis ledig, det beror på hur länge jag jobbar imorgon..
Torsdag: Jobb
Fredag: Jobb
Lördag: Hjälpa till och servera på en 50-årsfest
Söndag: LEEEEEEDIG!
Måndag: Jobb
Tisdag-Torsdag: Semester
Fredag: Jobb
Lördag-Söndag: Ledig
Måndag: Jobb
Tisdag: Jobb och sommarfest med jobbet
Onsdag: Semester igen, dock tandläkarbesök på morgonen.
Torsdag-Söndag: Helsingborg över midsommar!
Sen jobb hela juli.. Skoj!

Vi hörs förhoppningsvis imorgon! ;)

RSS 2.0